Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8,3/10 

Op basis van 71 beoordelingen!

Aniek VWO (2021)

Meneer Wietsma, ik ben u onwijs dankbaar voor deze ontzettend handige examentraining! Ik heb er maximaal gebruik van gemaakt (uitlegvideo’s, examenopgaven met uitleg en uw live examentrainingen). Ondanks dat ik het examen alsnog als heel lastig ervaren had, is dit een van mijn hogere examencijfers geworden (7,7)! U heeft mij met name meer zelfvertrouwen gegeven met deze training. Dankuwel!


Louise VWO (2021)

Het was een hele fijne manier van leren, je kon goed bij houden hoever je was in elk domein. Daarnaast kon je in elk domein goed bekijken wat je nog een keer wilde bekijken en oefenen of wat je al helemaal had begrepen. Kortom een echte aanrader!


Suhaib HAVO (2021)

Dit is echt een toptraining! 30 euro is eigenlijk best goedkoop voor zo'n toptraining.


Lucette VWO (2021)

Erg goede uitleg! Heb veel gehad aan de examenuitleg video’s heb daardoor wat extra punten kunnen behalen op mijn centraal examen. De uitleg video’s waren duidelijk en hebben mij echt geholpen!


Ben HAVO (2021)

Het is geweldig! zonder uw training, had ik zeker een onvoldoende gehaald voor NA!


Edwin VWO (2021)

Ik doe staatsexamens, dus de examentraining was voor mij van onschatbare waarde en heeft eigenlijk bijna helemaal de normale lesmethode vervangen. Alle belangrijke concepten zaten erin en ook het examen was redelijk goed te doen na alleen het doorwerken van de video's en de oefenopgaven.


Anoniem VWO (2021)

Heel erg veel geleerd van alle extra oefenopgaves en natuurlijk van uw uitlegfilmpjes. Ook de uitleg die gegeven werd bij elke examenopgave heeft me geholpen om veel (moeilijke) vragen onder de knie te krijgen.


Shael VWO (2021)

Ik vond de examentraining over het algemeen erg handig. De filmpjes met uitwerken van examens waren waarschijnlijk de grootste reden dat ik een goed cijfer heb gehaald.


Zahra VWO (2021)

Ik vond de oefenopgaven in combinatie met de uitlegvideo’s van de antwoorden echt super! En de website werkt heel fijn, vooral dat balkje van hoeveel je al voltooid hebt is handig!


Frenk VMBO-GL en TL (2021)

Ik vond deze site superfijn ik weet zeker dat ik op mijn examen hierdoor minimaal 2 punten hoger heb gescoord (8,3). Om met boeken te leren vind ik persoonlijk heel saai en motiveert me niet maar als ik deze filmpjes kan kijken is veel leuker en sla je dingen beter op je kan altijd terugkijken en dat is ook superfijn ook examens maken en nakijken is echt heel fijn alles wordt precies uitgelegd en je weet wat je dan fout hebt gedaan ik ben blij dat wij deze site hebben gekocht ik heb er heel veel aangehad super bedankt!


Anoniem HAVO (2021)

Echt een top examentraining heb ondanks dat ik laat ben begonnen een top cijfer (7,3).


Marisa VWO (2021)

Heel fijne training om natuurkunde op je eigen tempo onder de knie te krijgen. Duidelijke uitleg zonder onnodige informatie, zodat je dit direct bij opdrachten kan toepassen. En natuurlijk supersnelle antwoorden op de vragen die je stelt aan Meneer Wietsma. Hij weet natuurkunde begrijpbaar en daarmee super interessant te maken. Enorm bedankt hiervoor!!


Anoniem HAVO (2021)

Beste examentraining ooit! Vond natuurkunde erg moeilijk en heb toch een voldoende gehaald, dankzij de examentraining.


Anoniem VWO (2021)

Echt super! Door meneer Wietsma heb ik 1,3 punt hoger gehaald dan mijn SE gemiddelde, ben zo blij er mee!! Super bedankt!!!


Anoniem VMBO-GL en TL (2021)

Meneer Wietsma is duidelijk en praat lekker snel waardoor je de concentratie niet verliest!


Bart VMBO-GL en TL (2021)

Goede uitleg met duidelijke informatie.


Anoniem VWO (2021)

Ik vond het een hele fijne training! Er was super veel oefenmateriaal wat in duidelijke stukjes was opgedeeld. Vooral de filmpjes waarin u de examenvragen uitlegde waren erg nuttig!


Sharda VWO (2021)

De uitleg is helder. Prettig dat er zoveel oefenexamens zijn opgenomen in de examentraining. Het heeft me echt geholpen. Heel erg bedankt!


Anoniem HAVO (2021)

Heel veel aan de examentraining gehad, top uitleg!


Anoniem VWO (2021)

Het fijne aan de examentraining is dat je een mooi overzicht hebt van alle stof. Verder is het extra fijn aangezien je per filmpje kan aangeven hoe goed je het kent. Dit maakt het ontzettend overzichtelijk.


Mirte VWO (2021)

Deze examentraining heeft mij geholpen om op het eindexamen een hoger cijfer voor natuurkunde te halen dan ik ooit had gehaald.


Anoniem HAVO (2021)

Ontzettend duidelijke site waardoor je heel makkelijk kunt leren en door de uitleg filmpjes over de oefen examens heb ik nu een 7,5 terwijl ik anders denk hoogstens en 6 had gehaald.


Rick VMBO-GL en TL (2021)

Ik heb zoveel gehad aan de filmpjes van Meneer Wietsma! Zonder deze uitleg snapte ik er niks van. Gewoon een 7,2 voor mijn eindexamen gehaald! Bedankt!!


Anoniem HAVO (2021)

De examenbespreking heeft mij erg geholpen met natuurkunde vragen aanpakken. Alles was duidelijk en overzichtelijk


Anoniem VWO (2021)

Heel erg veel geleerd van alle extra oefenopgaves en natuurlijk van uw uitlegfilmpjes. Ook de uitleg die gegeven werd bij elke examenopgave heeft me geholpen om veel (moeilijke) vragen onder de knie te krijgen.


Anoniem VWO (2021)

Ik vond de opgaven bespreken heel handig


Anoniem VWO (2021)

Deze examentraining heeft mij zeker geholpen met het behalen van mijn examen!


Thijs VWO (2021)

Zonder Meneer Wietsma was ik kansloos.


Rik HAVO (2021)

Meneer Wietsma legt krachtig en duidelijk uit. Ook vaak met humor in de uitleg wat het een fijn maakt om zijn filmpjes te bekijken. Daarnaast vind ik zijn uitleg helder en niet te lastig en vaak gewoon simpel te volgen. Mede door zijn hulp is mijn cijfer 1,3 punt hoger op het CE (7,4) dan het SE gemiddelde.


Anoniem HAVO (2021)

Erg overzichtelijk!


Anoniem VWO (2021)

Ik heb heel veel gehad aan de examentraining, ik had dit gekocht eind december. Mijn cijfer is toen ineens een stuk gestegen. Ik kreeg een groter zelfvertrouwen voor natuurkunde gekregen.


Marit VWO (2021)

Ik heb deze online natuurkunde examentraining gevolgd op het niveau VWO. Vooral de besprekingen van verschillende examens vond ik erg nuttig. Ook is deze training heel fijn te gebruiken voor schoolexamens omdat het ingedeeld is per onderwerp. Kortom, heel erg efficiënt, bedankt meneer Wietsma!


Finn VWO (2021)

Erg goede en vlotte uitlegvideo's, meer dan genoeg oefenmateriaal en een overzichtelijke website. Zeker aan te raden!


Jari HAVO (2021)

Ik was altijd slecht in natuurkunde en snapte niks van elektriciteit maar door u ben ik geslaagd.


Noa VWO (2021)

Echt top! Hierdoor gewoon een voldoende gehaald op mijn CE!


Mohamad HAVO (2021)

Zonder deze examentraining zou ik niet slagen. Ik had een lage schoolexamens cijfer en moest in een korte tijd goed voorbereiden voor het examen, deze examentraining was de beste oplossing om voor te bereiden voor het centraal examen.


Sascha VWO (2021)

Ik heb deze training gebruikt, omdat ik altijd de video’s van u bekijk en helemaal snap. Ik heb er helemaal geen spijt van! Ik was zelf verbaasd qua mijn cijfer (7,5) en ik weet zeker dat ik dit niet behaald zou hebben zonder deze geweldige examentraining! Het is vooral handig dat er bij elk domein oefenopgaven zijn (die ik allemaal gemaakt heb, zou ik persoonlijk ook aanraden). Het zijn goede oefenexamenopgaven en ze zijn vooral ook op niveau en soms wel pittig, maar dat vind ik juist fijn. Nog bedankt voor deze training en video’s!! Veel zegen en geluk aan u en uw familie toegewenst!


Anoniem VWO (2021)

Ik was 1 dag van tevoren begonnen met het leren voor mijn vwo CE, maar dankzij deze video’s die ik binnen 1 nacht heb gekeken heb ik uitwin toch nog een 5,5 gehaald. Ik raad dit pakket heel erg en ik weet zeker dat ik een hoog cijfer zou hebben gehaald door deze video’s als ik minimaal een paar dagen van tevoren was begonnen met leren.


Anoniem HAVO (2021)

Hele fijne examentraining heeft mij veel geholpen.


Anoniem HAVO (2021)

Ik ben heel dankbaar voor de examentraining van te laat met leren voor CE begon, heeft het mij veel kunnen helpen. Echt netjes, het laat je zin hebben in leren! Super bedankt meneer. Ik heb een 7,7 voor CE en ben heel blij mee. Volgende jaar doe ik vwo, ik ga zeker weer deelnemen!


Sander VMBO-GL en TL (2021)

Alle stof die je moet kennen komen terug in de video's! Lekker duidelijk en snel echt heel blij mee!


Lucette VWO (2021)

Zeer duidelijke training. Handige manier om voortgang bij te houden en fijne uitwerkingen en hulp bij oefenexamen vragen.


Keet VWO (2021)

Heel erg fijn om de keuze te kunnen maken om gewoon de opdracht te maken en na te kijken en verder te gaan of om de uitleg video van de opdracht te kunnen bekijken als het nog niet helemaal duidelijk is. Ook heel fijn om alle onderwerpen en bij horende uitleg video’s zo bij elkaar te hebben staan en daardoor makkelijk de uitleg te kunnen vinden die je zoekt!


Marieke VWO (2021)

Hele handige filmpjes!


Nick VWO (2021)

Heel fijn dat er voor alle onderdelen video's zijn. Ook de kwaliteit heb ik als goed ervaren.


Tony VMBO-GL en TL (2021)

Een erg goede en overzichtelijke site! Dank u wel Meneer Wietsma.


Vince HAVO (2021)

Goede en duidelijke uitleg, echt een aanrader!


Anoniem VWO (2021)

Hele fijne en duidelijke uitleg in de video's. De oefenopdrachten zijn ook erg handig!


Anoniem VWO (2021)

Ik vond het hartstikke fijn dat hij vragen had uitgewerkt via filmpjes zodat je het beter kon begrijpen.


Anoniem VWO (2021)

Prima examentraining, elk domein helder uitgelegd. Echter had ik wat meer video’s verwacht van andere belangrijke zaken zoals modelleren en het afleiden van formules. Desalniettemin voegt de examentraining handige (extra) kennis toe.


Anoniem VWO (2021)

De examentraining heeft me ontzettend geholpen om alle stof op een rijtje te krijgen. De oefen opgaven per deelvraag waren ook erg goed om mee te oefenen. Dankje meneer Wietsma.